OPR Företagslån Flex Recension

Låna pengar hos OPR Företagslån Flex i 3 steg enligt nedan. - Snabbt besked Här.
 

Bakgrund och beskrivning

OPR Företagslån är ett smart sätt att låna pengar till företaget på. Det som skiljer detta företagslån mot många andra, det är att du får lånet i form av en kontokredit. Det innebär att det fungerar som ett kreditkort på nätet kan man säga. Du kan låna från 20 000 kr upp till 200 000 kr. Du kan välja att ta ut hela summan, eller bara delar av den. Du betalar bara ränta för den kredit du nyttjar.

Med OPR Företagslån flex så har du alltid en bra likviditet. Du kan bland annat välja att använda dig av detta lån för att finansiera ett projekt inom företaget eller för annat du har behov av.

Du som behöver ett större företagslån, du kan välja att då ta OPRs vanliga företagslån, som är på upp till 1 000 000.
 

OPR Företagslån Flex

Företagets betyg

5.33/10

Betyg och villkor

6 av 10
6 av 10
4 av 10
Nej
  Företagslån
 

Sammanfattning

Med OPR Företagslån flex så får du en flexibel kontokredit för ditt företag, på upp till 200 000 kr. Om du ansökt om mindre, så kan du vid senare tillfälle och om behov uppstår ansöka om att höja din kredit. Dock kan det vara bra att söka så högt som möjligt redan direkt. Eftersom du bara betalar för de pengar du ta ut, så kan du ha kvar resten som en buffert. Bra sätt att öka upp din likviditet på.

Tänk på att detta är en kontokredit för företag. Du som har någon form av företag kan ansöka om det. För att bli beviljad, så måste du och ditt företag även vara kreditvärdiga.

Det är enkelt att ansöka om detta lån/kontokredit. Du ansöker via deras sida på nätet. Blir du godkänd är det bara att signera med BankID. Sedan kan du ta ut den summa du behöver samt att du sedan får en flexibel återbetalning.

 

Fördelar

+Enkelt att ansöka
+Flexibel kredit
+Flexibel återbetalning

 

Nackdelar

-Inte så snabba uttag
-Minsta uttag är 5 000 kr
-Uttagsavgift på 3% av beloppet som tas ut

 

Kostnader

Den månatliga avbetalningen består av amortering på kapitalet och räntan. Den månatliga minsta amorteringen är 4 procent av det uttagna kreditkapitalet, dock minst 2 000 kronor.

-Månadsränta: 5 procent av det uttagna kreditbeloppet
-Uttagsavgift: 3 procent av det uttagna beloppet
-Kontoavgift: 0 kronor per månad
-Startavgift: 0 kronor
-Dröjsmålsränta 24,9 procent av det fakturerade beloppet

 

Om företaget

OPR-Företagslån Flex är en tjänst under OPR-Finance AB, som är en del av den finländska finansieringskoncernen OPR-Finance Oy. Under 2020 kom deras finansieringstjänst för att stödja svenska företags verksamhetstillväxt och utveckling. Det i form av OPR-Företagslån Flex som är en fortlöpande kontokredit som anpassar sig efter företagets behov.


OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm

Organisationsnummer: 556707-7044

 

Kundtjänst och support

OPR-Företagslån Flex kundservice

Öppet vardagar kl. 7–17:30

Tel:08-501 006 60

E-post:[email protected]

 

Krav och villkor

-Alla svenska aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag kan ansöka om lån
-OPR-Företagslån Flex kan sökas av en person som har firmatäckningsrätt antingen ensam eller tillsammans med någon annan person i företaget
-Förutsättningen för att få OPR-Företagslån Flex är att företagets ansvariga person går i proprieborgen. Sökanden är även borgensman för krediten, så sökanden måste vara kreditvärdig.

 

Mer information

Är du intresserad av att ta del av mer information gällande belåning hos OPR Företagslån Flex så tveka inte att kontakta deras kundtjänst direkt. Vanligtvis kan man få en kostnadsfri offert utan krav.


 

Skärmdumpar

 

Nyheter om OPR Företagslån Flex

Inga nyheter om OPR Företagslån Flex tillgängliga, men du kan läsa andra nyheter om lån här