Topplista med bästa företagslånen

I topplistan nedan hittar du de absolut bästa kreditgivarna som erbjuder företagslån vilket gör det enkelt att jämföra företagslånen mot varandra. Vi har recenserat dem och betygsatt baserat på ett stort antal olika parametrar för att det ska vara enkelt för dig att hitta rätt långivare.

Letar du istället privatlån så finns en separat topplista med de bästa lånen för dig som vill låna privat.

Det finns ett stort antal olika långivare som specialiserat sig på just företagslån. Villkoren kan dock skilja sig stort mellan de olika bolagen. Det är minst lika många olika jämförelsesajter som hjälper till att förmedla dina uppgifter till de olika långivarna. Precis som när man driver bolag så tycker vi själva dock att man ska ha kontroll över besluten själv. Man kan givetvis för all del använda sig av tjänsterna som erbjuder jämförelser av lån men för att veta om det är en bra offert, ränta och villkor du får behöver du läsa på lite själv så du vet vad alternativet är och vad deras erbjudande står emot.

Med topplistan nedan har vi sammanställt de viktigaste parametrarna inför beslutet att låna in pengar i företaget så att du kan jämföra och har möjligheten att ta ett bra beslut. Lycka till på vägen och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, funderingar eller förslag på förbättringar.

Topplista med de absolut bästa företagslånen som erbjuds på marknaden just nu.

1
Capcito Företagslån

9/10
2
Ponture Företagslån

7/10
3
Zmarta

8.33/10
4
OPR Företagslån Flex

5.33/10
5
CrediNord

6/10
6
Lendo Företagslån

8.33/10
7
Toborrow

5.33/10
8
OPR Företagslån

7.66/10
9
Fedelta

8.33/10
10
Kompar

7.66/10
11
Fakturino

8/10
12
Approva Företagslån

7.33/10