Toborrow Recension

Låna pengar hos Toborrow i 3 steg enligt nedan. Upp till +20 000 000 kr - Snabbt besked Här.
 

Bakgrund och beskrivning

Toborrow är en aktör som erbjuder företagslån. De är en sajt som jämför lån från 5000 olika banker och långivare. Det gör att du har möjligheten att låna upp till så mycket som 20 000 000 kr. Du kan som minst ansöka om 30 000 kr.

När du har gjort din ansökan, så får du svar på den inom 48 timmar. Utöver företagslån så finns även möjlighet till factoring, leasing och checkkredit via deras sida.

Toborrow är idag den största aktören inom jämförandet av företagslån. Det då de har upp till 5000 olika samarbetspartners.

För att kunna låna pengar, så krävs det att du har ett företag.
 

Toborrow

Företagets betyg

5.33/10

Betyg och villkor

3 av 10
7 av 10
6 av 10
30 000 - 20 000 000 SEK
3 - 60 månader
  Företagslån  Jämförelsesajt  Checkkredit
Ja
 

Sammanfattning

På Toborrows sida så kan du ansöka om företagslån från 30 000 kr ända upp till 20 000 000 kr. Det spelar ingen roll vad du har för syfte med företagslånet. Det kan vara att du måste köpa ett nytt lager, anställa personal eller kanske bygga ut uteserveringen. Eller bara för att du behöver bättre likviditet i ditt företag.

Det går snabbt att göra en ansökan. Den är dessutom kostnadsfri. Du anger de uppgifter som behövs, signerar sedan med BankID. Sedan skickas din ansökan ut till flertalet långivare, kreditgivare och banker. Du kan sedan se alla låneerbjudanden på en och samma sida. Din ansökan är helt klar efter 48 timmar. En del svarar snabbare än så och du kan när som helst under dessa 48 timmar tacka ja till ett erbjudande. Dock är det bra vänta alla 48 timmar, så att du hinner få alla låneförslag.

När du ansöker om ett företagslån på Toborrow kan du i din ansökan välja en återbetalningstid från 3 månader upp till 60 månader. Om du har behov av en annan återbetalningstid, så kan du kontakta deras support.

 

Fördelar

+ Välj mellan 5000 olika förslag
+ Du kan låna upp till 20 miljoner

 

Nackdelar

- Max återbetalningstid är 60 månader, kan bli svårt med 20 miljoner i lån!

 

Kostnader

Räntan bestäms inte av Toborrow, utan den bestäms av de långivare som använder sig av plattformen för att lägga bud. Därför kan räntan variera beroende på vad ditt företag har för kreditrating och vad den interna riskbedömning av företaget.

 

Om företaget

Toborrow AB (556942-6736) är registrerad betaltjänstleverantör hos Finansinspektionen. Toborrow samarbetar med ledande aktörer inom finansiering för företag för att kunna erbjuda dig som låntagare bästa möjliga villkor på ditt företagslån.

 

Kundtjänst och support

E-post: [email protected]

Telefon: 08-520 017 30

Öppettider:

Måndag till fredag: 09-17
Lördag/söndag: Stängt


Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
111 37 Stockholm

 

Krav och villkor

- Minst 18 år och folkbokförd i Sverige
- Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige
- Inneha giltigt Bank-ID
- Godkänd kreditupplysning

 

Mer information

Är du intresserad av att ta del av mer information gällande belåning hos Toborrow så tveka inte att kontakta deras kundtjänst direkt. Vanligtvis kan man få en kostnadsfri offert utan krav.


 

Skärmdumpar

 

Nyheter om Toborrow

Inga nyheter om Toborrow tillgängliga, men du kan läsa andra nyheter om lån här