Expresskredit Recension

Låna pengar hos Expresskredit i 3 steg enligt nedan. Upp till +30 000 kr - Snabbt besked Här.
 

Bakgrund och beskrivning

Hos Expresskredit kan du ansöka om ett lån upp till 30 000 kr. Det är en form av kontokredit, så du kan göra uttag hur du vill och när du vill.

Hos Expresskredit tas ingen UC, utan kreditupplysning sker via Creditsafe.

Du har ett egen sida där du kan hantera din kontokredit. Där ser du hur mycket du ska betala varje månad, om du har så att du kan begära uttag eller om du har möjlighet att höja din kredit.

En stor fördel med att ha en kontokredit är att du måste inte använda dig av hela summan du blir beviljad, om du inte vill, eller behöver. Du betalar dessutom bara för de pengar du använder. Resten som är kvar i din kredit, den betalar du för om du väljer att ta ut dem till ditt konto.

Uttagen är flexibla och det går snabbt att göra via dina egna sidor.
 

Expresskredit

Företagets betyg

6.66/10

Betyg och villkor

8 av 10
5 av 10
7 av 10
1 000 - 30 000 SEK
39.8%
53.12% - 84.23%
18 år - 72 år
Nej
  Snabblån  Minutlån  Högkostnadskredit
Nej
50000 SEK
280 SEK
45 SEK
 

Sammanfattning

När du ansöker om en kredit hos Expresskredit så beviljar de dig det högsta kreditutrymmet som din ekonomi klarar av. Du väljer sedan själv hur mycket av den limiten du använder dig av. Du kan alltså ansöka om 30 000 kr, men få beviljat mindre. Dock kan du senare ansöka om att höja din kredit.

En kontokredit fungerar lite som ett kreditkort, fast på nätet. Du betalar bara ränta på den del du använder dig av. Så om du blir beviljad 30 000 kr, men bara tar ut 15 000 kr, så är det på 15 000 kr som din ränta beräknas.

Denna kredit du har fått, den har du alltid tillgång till, oavsett när/hur. Du kan logga in på dina sidor via dator, mobil och surfplatta.

Expresskredit har även så att du kan teckna en försäkring. Den kallas för Utgiftsskydd. Det är en försäkring som vid händelse av sjukdom, arbetslöshet eller dödsfall täcker dina fasta kostnader så som hyra, mat, boende och så vidare.

 

Fördelar

+ Ingen UC
+ Snabb handläggning
+ Snabb utbetalning

 

Nackdelar

- Uttagsavgift
- Extra avgifter vid betalfri månad/ökad kredit

 

Kostnader

Du kan när som helst välja att betala av hela din skuld om du vill det. Du kan betala extra med. Det du alltid måste betala, det är en månadskostnad. Den minsta månadskostnaden beror på hur mycket du har lånat, från 250 kronor till 2 300 kronor. Beloppet dras automatiskt via autogiro den 28:e varje månad.

Första månaden betalar du en uppläggningsavgift om 280 kronor och efter varje uttag betalar du en uttagsavgift om 95 kronor på din kommande faktura och för varje avisering tillkommer det en avi/månadsavgift om 45 kr.

Om du missar din betalning kommer ditt konto att spärras för flera uttag och du kan få påminnelser och till slut sägs ditt lån upp och kan gå vidare till inkasso och kronofogden.


OBS! Detta är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du att få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen för din kommun. Kontaktuppgifter finns på sajten hallåkonsument.se.
 

Om företaget

Expresskredit är en del av GF Money Consumer Finance. Organisationsnummer: 556876-2578. Expresskredit som varumärke har funnits sedan 2008 och de är under tillsyn hos Finansinspektionen som konsumentkreditinstitut och även under tillsyn utav konsumentverket och datainspektionen.

 

Kundtjänst och support

Öppettider
Helgfria vardagar har vi öppet mellan klockan 8:00 och 18:00
Helger (ej storhelg) har vi öppet mellan klockan 10:00 och 14:00

Telefon: 018 71 00 03
E-post: [email protected]
Besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala

 

Krav och villkor

- Minst 18 år gammal
- Folkbokförd i Sverige sedan minst 5 år
- Stadig månadsinkomst
- Inga obetalda krediter hos någon av GF:s varumärken
- Inga betalningsanmärkningar

 

Räkneexempel för belåning

Lånexempel (2021-01-04). En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 39.8 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 787 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 58,91 %. Totalt att återbetala 21 430 kr

 

Mer information

Är du intresserad av att ta del av mer information gällande belåning hos Expresskredit så tveka inte att kontakta deras kundtjänst direkt. Vanligtvis kan man få en kostnadsfri offert utan krav.


 

Skärmdumpar

 

Nyheter om Expresskredit

Inga nyheter om Expresskredit tillgängliga, men du kan läsa andra nyheter om lån här