Lumify Recension

Låna pengar hos Lumify i 3 steg enligt nedan. Upp till +20 000 kr - Snabbt besked Här.
 

Bakgrund och beskrivning

Lumify, eller Luma Finans AB, är en äkta Minutlån's-aktör som erbjuder lån på bara några minuter från det att du skickat in ansökan. I vissa fall kan det ta längre tid om ytterligare uppgifter behöver kompletteras med. I så fall gås ansökan igenom manuellt.

Man märker tydligt att Lumify fyller en funktion på marknaden där man som kund är i behov av snabba puckar. Snabb ansökan med hjälp av BankID, en kundtjänst som jobbar med snabba granskningar och snabba beslut men inte minst snabba utbetalningar.

Många av oss drar sig för att ta lån in i det sista, men när man väl behöver låna pengar så vill man ju givetvis att det ska gå snabbt. Detta är den snabbaste av de bolagen som vi granskat. Så länge man inte behöver större belopp än 20 000 kronor så är Lumify ett bra alternativ för just den som behöver snabba pengar.
 

Lumify

Företagets betyg

7.67/10

Betyg och villkor

8 av 10
6 av 10
9 av 10
2 000 - 20 000 SEK
1 - 12 månader
39.5%
12.87% - 236.5%
18 år - 75 år
Nej
  Privatlån  Snabblån  Minutlån  Högkostnadskredit
Nej
495 SEK
60 SEK
 

Sammanfattning

Lumify erbjuder högkostnadskrediter på maximalt 20 000 kronor, med bekväm och enkel registrering, dygnet runt. Man får som kund snabba beslut på sin ansökan och du kan välja hur du vill återbetala pengarna.

Vanligtvis tar det bara några minuter innan du har svar på din ansökan vilket gör att ett lån från Lumify är ett enkelt alternativ när man verkligen behöver pengarna snabbt.


 

Fördelar

- Direktutbetalningar 24/7 alla dagar i veckan.
- Står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.
- Godkänt lån utbetalas normalt dygnet runt inom 15 minuter om du har Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken.
- Möjligt att återbetala krediten i fullo när som helst.
- Möjligt att förlänga betalningsperioden om man inte har möjlighet att slutlösa hela krediten.

 

Nackdelar

- Tar både ut uppläggningsavgift och en administrationsavgift.
- Det som erbjuds är en högkostnadskredit.
- Kreditupplysning via bolaget Creditsafe görs.

 

Kostnader

För att betala av ett lån så loggar loggar du in på din profil hos Lumify, där du då kan hitta inbetalningsuppgifterna. I skrivandets stund gäller nedanstående betaluppgifter men bekräfta alltid detta hos Lumify. Återbetalning av kredit görs på samma sätt som när du betalar fakturor, dvs. inbetalning till bankgiro och ditt personliga kreditavtalsnummer som OCR-nummer.

Bankgiro: 145-9072
Mottagare: Luma Finans AB
OCR-nummer: Logga in hos Lumify

Förlängning av betalningsperiod


Du kan välja att förlänga betalningsperioden om du inte har möjlighet att lösa hela krediten inom första betalningsperioden. Då uppkommer en förlängningsavgift samt eventuell upplupen ränta tillsammans med aviseringsavgiften.

När man förlängt sin återbetalningsperiod så kan man välja att betala det så kallade "Lägsta att betala-beloppet". Det beloppet innefattar upplupen ränta, amortering av kapitalet samt aviseringsavgiften.


OBS! Detta är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du att få en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen för din kommun. Kontaktuppgifter finns på sajten hallåkonsument.se.
 

Om företaget

Luma Finans AB (org. nr. 556902-7344) går under namnet Lumify och är ett svenskt konsumentkreditinstitut som startade i maj 2019. Konsumentkreditinstitutet ingår i en nordeuropeisk bolagskoncern som är verksamma i Sverige och Danmark.

 

Kundtjänst och support

Du kan nå Lumify kundtjänst via uppgifterna nedan.
Telefonnummer: 020-11 77 90
Email: [email protected].
Deras kundtjänst är öppen alla vardagar, måndag-fredag mellan kl 09:00 - 17:00.

Luma Finans AB
Hammarby Allé 93
120 63 Stockholm

Lumify Inkasso


Telefonnummer: 020-78 76 74
Email: [email protected]

 

Krav och villkor

Man måste vara minst 18 år och som äldst 75 år för att få låna pengar hos Lumify. Man får heller inte ha några betalningsanmärkningar.Vanligtvis räcker det med att du identifierar dig med BankID för att skicka in din ansökan. I vissa fall kan man behöva komplettera med underlag som visar inkomsten. Det är främst om din inkomst förändrats mycket under senaste perioden.


Maxbeloppet som erbjuds är 20 000 kronor.


Pengarna betalas normalt ut inom 15 minuter dygnet runt efter godkänd ansökan, om man har någon av de svenska storbankerna som Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken. Har man någon annan bank och det är vardag så betalas pengarna under samma dag om beviljad ansökan görs under morgonen eller förmiddagen.


Om det är helg när din ansökan beviljas och du inte har någon av storbankerna, dröjer det till nästkommande helgfria vardag, innan pengarna når ditt bankkonto.

 

Räkneexempel för belåning

En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader (med sex återbetalningar om 939,89 kr, 1 383,89 kr, 1 346,91 kr, 1 309,94 kr, 1 272,96 kr samt 1 235,98 kr) och 695 kr i uppläggningsavgift, 695 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 126,94 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 489,57 kr.

 

Mer information

Är du intresserad av att ta del av mer information gällande belåning hos Lumify så tveka inte att kontakta deras kundtjänst direkt. Vanligtvis kan man få en kostnadsfri offert utan krav.


 

Skärmdumpar

 

Nyheter om Lumify

Inga nyheter om Lumify tillgängliga, men du kan läsa andra nyheter om lån här